NAŠE STORITVE LAHKO NAROČITE S KLIKOM NA IZBRAN GUMB

Schiedel je vodilni evropski proizvajalec energijsko uči-nkovitih dimnikov in dimniš-kih sistemov. Za izvedbo naših storitev uporabljamo izključno najboljše materiale.
Na brezplačnem strokovnem ogledu bomo ocenili trenutno stanje in vam svetovali glede sanacije ali obnovitnenih del. Na vašo željo vam pripravimo predračun za potrebne storitve in se dogovorimo za termin izvedbe.
Ker je spojitev kurilne naprave z dimnikov eden najbolj nevarnih opravil "domačega mojstra", zaradi uhajanja strupenih plinov, je to opravilo potrebno prepustiti strokovnjakom z izkušnjami.
Po strokovnem pregledu zatečenega stanja se določijo potrebni naslednji koraki, potreben material in časovni okvirji za izvedbo del in dokončanje v željenem roku.
Nudimo storitev preboja stene, povečamo ali zmanjšamo obstoječ priklop na dimnik, strojno frezanje dimnikov s premeri med 130 in 200 mm. Cena je za storitev in ne vključuje materialov.
Izvedemo lahko delno ali kompletno sanacijo dimnika, odvisno od trenutnega stanja in ustreznosti glede varnostnih zahtev. Vedno prisluhnemo željam stranke. Cena je fiksna za storitev in ne zajema potrebnih materialov za izvedbo.
Pokličite
070 - 308-557